Uden transparens er agile en illusion

Lær hvorfor transparens er så altafgørende for at få jeres agile metode til at fungere

Velkommen til Agil Agendas serie af mini-webinarer

Denne gang bliver du klogere på hvorfor transparens er så vigtig for din succes med agile, så du undgår den fælde, man ellers nemt falder i, når man overser det

Dette online mini-kursus er en del af den webinar-serie, hvor vi stiller skarpt på en række helt centrale emner og nøglepraksisser inden for det agile felt. Emner, som er helt afgørende for, om man lykkes med sine agile initiativer.

På dette webinar dykker vi ned hvorfor transparens er så vanvittig vigtigt, hvis I skal have en agil metode til at virke hos jer, elle en agil transformation til at lykkes.

At gøre det usynlige synligt er alfa og omega

Agilitet kommer ikke af sig selv. Du skal arbejde for sagen, og en af de ting, du skal sørge for er, at gøre det synligt, hvad der foregår, så du kan reagere på de ting, der ikke virker. Derfor er tranparens en afgørende trædesten på din vej til agil succes.

Du vil også få at vide, hvorfor det på den ene side kan være ganske nemt og på den anden side kan være temmelig svært at skabe transparens. Du får også inspiration til, hvordan du selv kan komme i gang med at visualisere, hvad der sker i dit team, projekt m.v.

Når du har gennemført dette mini-kursus, vil du være klogere på, hvorfor transparens er et must, du har fået lidt viden om, hvad du skal være på vagt over for og har fået inspiration til, hvordan du selv kan gribe det an.


Din underviser


Annette Vendelbo
Annette Vendelbo

Annette har mange års erfaring som agil underviser, rådgiver og coach. Hun underviser både i Kanban og Scrum på team og ledelsesniveau, samt i agil projektledelse,

Med Annette som underviser får du både en, der er kniv-skarp på teorien, men også en der selv bruger teorien i praksis, når hun hjælper sine kunder med at planlægge og gennemføre agile implementeringer og transformationer, så de når præcis de mål, de har sat sig.

På Annettes kurser får du krydret teorien med en masse eksempler fra virkelige projekter. Det betyder, at det bliver lettere for dig, når du selv skal omsætte den teori, du lærer, til praksis.


Ofte stillede spørgsmål


Hvornår starter og slutter kurset?
Kurset starter nu, og det slutter aldrig! Du styrer helt selv hvor hurtigt du vil gennemføre kurset, hvornår du vil starte og hvornår du vil slutte.
Hvor længe har jeg adgang til kurset?
Hvordan lyder adgang for evigt? Efter at du har tilmeldt dig, har du ubegrænset adgang til kurset, så længe du vil og på alle dine devices
Hvad hvis jeg er utilfreds med kurset?
Vi vil bestemt ikke have, at du er utilfreds. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kontakt os inden for 14 dage - så får du hele din betaling retur.
Må jeg dele kursusmaterialet med andre?
Nej, det kan vi desværre ikke tilbyde dig. På denne platform er vilkårene, at alt kursusmateriale kun stilles til rådighed for den person, der har købt kurset. Er I flere, der ønsker at tage kurset, så kontakt os på [email protected], så er jeg sikker på,, at vi finder en model, som I vil være tilfredse med
Hvad hvis jeg ikke har mulighed for at betale med kreditkort?
Hvis du ønsker at betale med fx. faktura eller mobilepay, så skal du kontakte os på [email protected] eller 4541 4242

Jeg håber, at vi ses!

Nu ved du, hvad du får med dig i denne agile goodie. Mere enkelt (og billigt) bliver det ikke at opbygge grundlæggende viden om et af de elementer, som er aller vigtigst for at få agile metoder (eller klassiske for den sags skyld) til at virke.

Transparens er en fundamental forudsætning i bl.a. Scrum og Kanban og er vigtigt uanset hvilken metode, du arbejder efter. Derfor glæder jeg mig til at dele mine - hårdt sammensparede - erfaringer med dig.

Velkommen til!

Mange venlige hilsner
Annette Vendelbo


Ja tak! Lad mig komme i gang