Velkommen til Det Agile Akademi

Det Agile Akademi er Agil Agendas uddannelsesdel. Her bliver du skarpere på den agile verden.Ja tak! Tilmeld mig

Agil Agenda består af en flok agile nørder. Annette Vendelbo, som er din underviser her på Det agile Akademi, er super-nørden, der i de sidste 10 år har brugt det meste af sin vågne tid på at dykke dybt ned i diverse agile metoder og omsætte teorien til praksis på de mange agile transformationer, som hun har deltaget i og stået i spidsen for hos både mindre og meget store kunder i både den private og offentlige sektor. Hun har i de sidste 5 år undervist i både Scrum og Kanban, og certificeret 100-vis af kursister, der har været begejstrede for hendes evne til at relatere den agile teori til virkeligheden og gøre den umiddelbar anvendelig.

Al den agile erfaring Annette har opbygget deler hun med dig gennem de online-kurser og agile goodies, som vi tilbyder i Det agile Akademi her på siden. Mange af disse erfaringer har hun opnået "på den hårde måde". D.v.s. ude i virkeligheden på konkrete agile implementeringer og forandringsprojekter. Nu ved hun alt om, hvad der virker og hvad der ikke virker, og hun ved, hvad der skal til for at få et agilt system op at stå. Den viden vil hun gerne give dig, så du kan undgå de værste faldgruber, som man altid støder på.

Online kursus eller agil goodie?
Skal du i dybden med enten Kanban, Scrum eller agil ledelse, så vil vores online kurser klæde dig grundigt på og give dig al den viden og alle de byggeklodser, der skal til for at du kan bygge et godt og robust agilt system. Disse kurser går dybt ind i metoden og den ledelsesstil, der bedst kan understøtte agile teams, og giver dig anvisninger på, hvordan du omsætter Kanban- eller Scrum-teorien til daglig praksis hos dig.

På mine mange kundeprojekter oplever jeg igen og igen, at det kan være vanskeligt at få visse af de fundamentale agile principper ind under huden og få dem til at fungere i praksis. Billedet er det samme over alt. Derfor har jeg lavet en række 'agile goodies'. Det er mini-kurser, hvor du får gennemgået netop de emner, som igen og igen giver problemer for både små og store organisationer. Jeg stiller simpelthen skarpt på netop de særlige områder, som jeg ved driller.

Alt dette lærer du selvfølgelig på vores online kurser, men hvis du bare står og mangler viden om enkelte områder inden for agil god praksis, så kan du sandsynligvis finde den i en af mine agile goodies, hvor jeg som sagt går helt i dybden med udvalgte områder.

Mød Annette Vendelbo