Forskellene på Scrum og Kanban - og nogle ligheder. Her lærer du, hvornår man bruger hvad.

Siger man agile, så tænker de fleste Scrum, men er du egentlig klar over, hvornår Scrum kan bruges, og hvornår du hellere skulle tænke Kanban?

Dette mini-kursus er en del af det, vi kalder vores agile goodies, hvor vi stiller skarpt på en række helt centrale emner inden for agile. Emner, som er helt afgørende for, om man lykkes med sine agile initiativer.

I denne goodie dykker vi ned i de vigtigste forskelle på Scrum og Kanban + de ligheder, der findes. Vi fokuserer også på, hvornår man skal bruge hvad, og hvilke forudsætninger der skal være til stede for at få hhv. Scrum og Kanban til at virke. Det er nemlig jeres særlige kontekst, der afgør om det er den ene eller den anden metode, I skal vælge, hvis I skal have agil succes.

Mange sætter lighedstegn mellem Agile og Scrum, men der er adskillige måder at blive agil på. Bl.a. er Kanban et meget populært alternativ, fordi metoden kan bruges overalt, hvor man udfører videnarbejde og leverer services, f.eks. projekter.

Når du har gennemført dette mini-kursus, vil du være klogere på, hvad du skal være opmærksom på, når du skal vælge din agile vej, og du vil vide mere om forskelle og ligheder på de to nok mest udbredte agile metoder i verden. Det betyder, at du kan vælge netop dén metode, der vil passe til dit team eller dit projekt og undgå dyre eller tidskrævende fejltagelser.


Din underviser


Annette Vendelbo
Annette Vendelbo

Annette har mange års erfaring som agil underviser, rådgiver og coach. Hun underviser både i Kanban og Scrum på team og ledelsesniveau, samt i agil projektledelse,

Med Annette som underviser får du både en, der er kniv-skarp på teorien, men også en der selv bruger teorien i praksis, når hun hjælper sine kunder med at planlægge og gennemføre agile implementeringer og transformationer, så de når præcis de mål, de har sat sig.

På Annettes kurser får du krydret teorien med en masse eksempler fra virkelige projekter. Det betyder, at det bliver lettere for dig, når du selv skal omsætte den teori, du lærer, til praksis.


Ofte stillede spørgsmål


Hvornår starter og slutter kurset?
Kurset starter nu, og det slutter aldrig! Du styrer helt selv hvor hurtigt du vil gennemføre kurset, hvornår du vil starte og hvornår du vil slutte.
Hvor længe har jeg adgang til kurset?
Hvordan lyder adgang for evigt? Efter at du har tilmeldt dig, har du ubegrænset adgang til kurset, så længe du vil og på alle dine devices
Hvad hvis jeg er utilfreds med kurset?
Vi vil bestemt ikke have, at du er utilfreds. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kontakt os inden for 14 dage - så får du hele din betaling retur.
Må jeg dele kursusmaterialet med andre?
Nej, det kan vi desværre ikke tilbyde dig. På denne platform er vilkårene, at alt kursusmateriale kun stilles til rådighed for den person, der har købt kurset. Er I flere, der ønsker at tage kurset, så kontakt os på [email protected], så er jeg sikker på,, at vi finder en model, som I vil være tilfredse med
Hvad hvis jeg ikke har mulighed for at betale med kreditkort?
Hvis du ønsker at betale med fx. faktura eller mobilepay, så skal du kontakte os på [email protected] eller 4541 4242

Ja tak! Lad mig komme i gang