E-bog: Basis-guide til Kanban, 2. udgave, dansk

Få overblik over metoden og viden om alle de byggeklodser du skal bruge, for at bygge et robust Kanban-system

På ca. 150 sider får du de byggeklodser, der skal til for at komme i gang med Kanban og opbygge et robust Kanban-system på team-niveau. Du lærer om de 3 principper for change management, de 3 principper for service delivery og ikke mindst de 6 generelle praksisser, som benyttes i det daglige arbejde med Kanban.

Er Upstream- og Downstream-Kanban nyt for dig? Så er det også hér, du får en forklaring på, hvad det går ud på. Du vil lære, hvorfor begge dele er nødvendige, når man skal arbejde så effektivt som muligt og være sikker på, at prioriteringen af de opgaver der lander i ens team, foregår struktureret.

Kanban Maturity Model bliver også gennemgået. Dog kun med særligt fokus på modenhedsniveau 0 – 3. Jeg kommer også ind på, hvor væsentlig en organisations værdier er. De er faktisk pejlemærker for den adfærd, der skal til for at få et Kanban-system til at virke ordentligt. Denne Kanban-guide giver dig den nødvendige basis for at forstå, hvordan Kanban-metoden fungerer og hvordan gode Kanban-systemer er opbygget.

Du får også konkrete eksempler på hvordan tavlerne i et Kanban-system kan se ud. Ikke mindst den tavle, hvor de tværgående afhængigheder bliver visualiseret. Disse eksempler er fra en konkret Kanban-implementering.

Som en særlig godbid, så deler jeg også den proces med dig, som jeg selv bruger på de Kanban-implementeringer, jeg står i spidsen for hos mine kunder.

Oven i det viser jeg dig de målinger, der er mest anvendt i Kanban, og du får kendskab til de roller, som skal udfyldes, for at få mest mulig kvalitet ind i jeres Kanban-system og mest mulig værdi ud af det.

Denne e-bog er med andre ord til dig, der gerne vil vide, hvordan Kanban-metoden fungerer og som gerne vil have en konkret opskrift på, hvordan du helt konkret griber det an, når du skal bygge et Kanban-system i dit/dine team(s).

God fornøjelse med din e-bog!

Mange hilsner
Annette Vendelbo
 
Din underviser


Annette Vendelbo
Annette Vendelbo

Annette er agil ekspert og underviser i både Scrum, Kanban, god agil ledelse m.m.. Hun er forfatter til bogen "Agile transformationer i praksis" og af en lang række artikler og e-bøger om Kanban og agile praksisser. Hendes hjerte banker særligt varmt for Kanban, og hun er både akkrediteret Kanban underviser og konsulent fra Kanban University.

Både som forfatter, underviser og coach bruger hun sin teoretiske viden og lange praktiske erfaring med agile systemer til at hjælpe sine kunder, når de skal have deres Kanban, Scrum eller SAFe til at fungere optimalt. Hun bidrager også med planlægning og gennemførsel af agile transformationer, så hendes kunder også når de mål, de har sat sig.

Det faktum, at hun både er teoretisk knivskarp og har 15 års praktisk erfaring som agil rådgiver og coach gør, at du med Annette som forfatter får teorien på plads. Du får ovenikøbet en række eksempler fra konkrete agile projekter og transformationer foræret, som du kan lade dig inspirere af, når du selv skal igang med at arbejde agilt med Kanban.Ofte stillede spørgsmål


Hvornår kan jeg downloade min e-bog?
Det kan du simpelthen lige med det samme!
Hvor længe har jeg adgang til e-bogen her på siden?
Det har du skam altid. Når du har købt bogen, så har du adgang til den, så tit du vil og på alle dine devices
Må jeg kopiere e-bogen og give andre en kopi?
Nej, det kan vi desværre ikke tilbyde. E-bogen må du kun bruge i det ene eksemplar, som du downloader. Du må naturligvis gerne printe og låne din e-bog ud, præcis som når du har købt en bog hos boghandleren, som du lader andre læse.
Hvad hvis jeg ikke har mulighed for at betale med kreditkort?
Hvis du ønsker at betale med fx. faktura eller mobilepay, så skal du kontakte os på [email protected] eller 4541 4242